Torkarblad handlar du enkelt på wipers.se
Meny


1. Vilka avgifter har ni vid köp?

Alltid fraktfritt inom Sverige, oavsett storlek. Inga andra avgifter tillkommer.

2. Varför ska man köpa torkarbladen av wipers.se och ingen annan?

Vi gör köpet lätt för dig som kund. Skriv bara in ditt registreringsnummer eller välj bilmodell manuellt, lägg torkarbladen i varukorgen, betala. Du får torkarbladen snabbt levererade. Vi har inte heller några dolda avgifter och framförallt väldigt förmånliga priser.

3. Bör jag tänka på något speciellt med en importerad bil?

Importerade bilar kan ibland ge lite felaktig information på registreringsnumret. Även om det bara rör sig om lite felaktig information, kan detta bli förödande vid sökning på registreringsnumret och i slutändan innebära att systemet tar fram fel torkarblad. Rätt enligt registreringsnumret, men fel torkarblad till den bil du har. Vi ber er därför noggrant kontrollera att rätt modell, årsmodell osv. visas vid sökning på registreringsnumret. Om minsta osäkerhet råder, ber vi dig söka manuellt efter din bilmodell eller kontakta oss för hjälp.

4. Hur ska jag göra om jag har en högerstyrd bil och vill ha torkarblad?

Om du vill ha torkarblad till din högerstyrda bil ber vi dig kontakta oss, för att se om vi kan hjälpa dig.

5. Är det svårt att montera torkarblad?

Torkarblad är inte svårt att montera och ska kunna göras av alla, det är något vi prioriterar. Vi säljer stora etablerade varumärken samt vårt eget och oavsett vilket du väljer är anvisningarna bra och monteringen mycket lätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

6. Hur snabbt får jag torkarbladen vid beställning?

Beställer du vardagar före 15.00 packas och skickas torkarbladen från oss samma dag och ska finnas tillgänglig för kund inom 1-2 vardagar (oftast vardagen därpå).

7. Hur kan wipers.se hålla så bra priser?

Vi har inga dyra lager- och butikskostnader. Därför kan vi erbjuda dig som kund bra produkter till fina priser.

8. Vad är en ”Torkarbladsats”?

En torkarbladsats innehåller två (2) torkarblad till framrutan, om inget annat anges. Våra torkarblad säljs alltid komplett till framrutan. Baktorkare säljs styckvis.

9. Har Wipers torkarblad till min väldigt gamla bil?

Wipers har ett brett torkarbladsortiment som riktar sig till nyare samt lite äldre bilar. Har du en gammal bil som du inte hittar i listan kan du kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig.

10. Finns inte Wipers torkarblad till min bil om jag inte hittar den i listan eller via reg. nummer?

De bilar som inte finns med i listan är bilar som vi i dagsläget inte har torkarblad till. Om du skulle ha en bil som vi ej har upplagd och är intresserad av våra torkarblad, går det bra att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig.

11. Hur levereras produkterna?

Produkterna levereras med Postnord / DHL vilket gör det smidigt, enkelt och rikstäckande! Om det mot förmodan skulle vara några problem med leverans var vänlig kontakta oss, så kontaktar vi Postnord / DHL.

12. Hur gör jag vid reklamation?

Vid eventuell reklamation ber vi dig kontakta oss via telefon eller mail.

13. Hur ser wipers.se på miljön?

Wipers värnar om miljön och tror på en framtid. Därför har vi tagit fram klara riktlinjer för hur torkarblad och förpackningar ska sorteras. Vi ser gärna att ni följer våra instruktioner för att hjälpa till att värna om miljön. Läs mer under fliken Miljö.

14. Finns det möjlighet till offert vid större orders / volymer?

Vid riktigt stora orders / volymer ber vi er kontakta oss för offert.

15. Om företag vill se vad wipers.se kan erbjuda dem?

Vi ber er kontakta oss för lösning / offert.

16. Kan jag känna mig säker när jag handlar torkarblad från wipers.se?

Wipers Sweden AB är ett etablerat och seriöst företag som alltid jobbar med säkerhet och förtroende. Wipers jobbar därför med de nyaste och säkraste systemen gällande E-handel. Vi har även deltagit och blivit godkända i Trygg E-handel.

17. Hur kan jag betala på wipers.se?

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

18. Har ni några rabatter?

De rabatter vi erbjuder gäller vid köp över angivet belopp eller enligt aktuell kampanj. Rabatten dras av automatiskt vid rabatt över visst belopp eller efter att du angett aktuell kampanjkod i kundvagnen.

19. Jag har problem vid sökning av min bil antingen manuellt eller via reg. nummer, vad gör jag?

Om något problem skulle uppstå, ber vi dig kontakta oss via mail eller telefon.

20. Vad gör jag om det uppstår problem med hemsidan / köpfunktionen?

Vid problem med hemsidan, ber vi dig kontakta oss via mail eller telefon.

21. Går det att hämta torkarblad hos er?

Vi har ingen möjlighet till kontanthantering. Beställningar som gjorts på wipers.se kan vi ordna så att ni får hämta. Kontakta oss för information.