Torkarblad handlar du enkelt på wipers.se
Meny

Wipers Sweden AB

Utvecklat gummi - Torkarbladets gummi är grunden till bra sikt. I våra torkarblad använder vi oss av ett testat och framtaget gummi, för att passa övriga material. Vi har ett torkarbladsgummi som är gjort för att klara kyla, UV-strålning, värme och luftföroreningar utan problem. Det är "bara" ett gummi, men för oss är det viktigt, eftersom din sikt vilar i våra torkarblad.

Rätt spänst - Spänsten i ett torkarblad ska varken vara för liten eller för stor. Vi har jobbat länge, i allt från datorkalkylering till verkliga tester, för att uppnå ett korrekt tryck mot vindrutan. Fjädrarna ska ha rätt böjning och spänst vid tillverkning för att passa ihop med de andra komponenterna.

Bra aerodynamik - Med en gummispoiler över hela torkarbladet skapas en bra aerodynamik, som ser till att torkarbladet håller ett jämnt och fint tryck mot vindrutan med hjälp av fartvinden.


Valeo

Valeo har under en längre tid levererat mycket inom sikt (däribland torkarblad) till biltillverkare runt om i världen, dvs. Valeo är en originalleverantör. Valeo torkarblad förknippas väldigt ofta med riktigt hög kvalité och tillförlitlighet = Perfekt sikt.


TRICO

I över 100 år har TRICO® varit aktiva inom torkarteknologi och har tillförlitliga, innovativa torkarbladsprodukter som presterar när du behöver dem som mest. TRICO® torkarblad är enkla att installera och designade för att prestera under de mest extrema väderförhållanden. TRICO® är en originalleverantör av torkarblad till många biltillverkare över hela världen.

Bosch

Bosch torkarblad har sedan produktionsstarten 1926 varit ett känt och populärt varumärke inom torkarblad. Bosch är idag original leverantör av torkarblad till många biltillverkare runt om i världen.

Den erkänt höga Bosch kvaliteten ger den bästa torkeffekten och en lång livslängd. Med innovativ teknik ger vindrutetorkarna från Bosch garanterat god sikt och maximal säkerhet.


Champion

Varumärket Champion har funnits i över 100 år på marknaden.

Champion torkarblad utsätts för extrema påfrestningar vid utveckling och utvärdering på det tekniska centret för Champion torkarblad. Där testas bland annat torkförmåga, aerodynamik, belastning (livslängd) samt korrosions- beständighet genom nedsänkning av bladen i en saltlösning.

Champion är idag original leverantör av torkarblad till många biltillverkare runt om i världen.

Champion torkarblad har inte bara en exklusiv design utan även material och prestanda för att säkerställa en ren vindruta i alla väderförhållanden, året om.


SWF

Tyska SWF förknippas ofta med hög kvalité och riktigt bra vindrutetorkare. Originalleverantör av torkarblad inom fordonsbranschen, både personbil och tung trafik.