Torkarblad handlar du enkelt på wipers.se
Meny


Om Wipers

Wipers Sweden AB

Kunskap, säkerhet, omtanke

Torkarblad kan tyckas vara en liten detalj. Men det hjälper inte hur ny och säker bilen är, om vindrutetorkarna är dåliga. Bra torkarblad är säkerhet och omtanke, om dig själv och andra.

Delägare och VD Niclas Höglund arbetade som reservdelsman med ansvar för torkarblad under en längre tid. Han tyckte att utbudet av torkarblad var dåligt och priserna höga. Han ville se förändring och nytänkande inom området. I augusti 2007 startade han utvecklingen med en idé om att använda sin kunskap till att skapa bra torkarblad, till bättre priser. Under våren 2009 övergick hans enskilda bolag till Wipers Sweden AB. Utvecklingen fortsatte mot att bli det som Wipers.se erbjuder idag: ett brett utbud, mycket snabb leverans och förmånliga priser.

Vår vision

Vår vision är att lösa kundernas behov av torkarblad på billigaste, smidigaste och snabbaste sätt. Tanken med e-shopen är att göra det enkelt och bekvämt att köpa torkarblad.

Wipers.se

Vindrutetorkare har funnits sedan 1903, men utvecklingen har gått framåt. Nya bättre material och effektivare konstruktioner kommer ständigt.

Vi vill erbjuda varumärken som lever upp till de krav vi bilister ska ställa på trafiksäkra och prisvärda torkarblad. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vårt koncept samt produktutbud och tar tacksamt emot förslag som kan göra oss ännu bättre.