Torkarblad handlar du enkelt på wipers.se
Meny


Om Wipers

Om

Wipers Sweden AB

Kunskap, säkerhet, omtanke

Om

Torkarblad kan tyckas vara en liten detalj. Men det hjälper inte hur ny och säker bilen är, om vindrutetorkarna är dåliga. Bra torkarblad är säkerhet och omtanke, om dig själv och andra.

Delägare och VD Niclas Höglund arbetade som reservdelsman med ansvar för torkarblad under en längre tid. Han tyckte att utbudet av torkarblad var dåligt och priserna höga. Han ville se förändring och nytänkande inom området. I augusti 2007 startade han utvecklingen med en idé om att använda sin kunskap till att skapa bra torkarblad, till bättre priser. Under våren 2009 övergick hans enskilda bolag till Wipers Sweden AB. Utvecklingen fortsatte mot att bli det som Wipers.se erbjuder idag: ett brett utbud, mycket snabb leverans och förmånliga priser.

Vår vision

Att det är enkelt att jämföra priser och modeller och smidigt att få sina nya torkarblad levererade. På så sätt riskerar du aldrig att stå utan, och kan beställa dina nya torkarblad när det passar dig. På Wipers.se kan du köpa torkarblad till de allra flesta bilar/lastbilar/husbilar, till riktigt bra priser och alltid med fri frakt. Wipers.se kan också erbjuda sina kunder förstklassig service och snabba leveranser. Du kan enkelt söka på din bils registreringsnummer eller på bilens märke, modell och årsmodell och hitta just de torkarblad som passar din bil. Snabbt och billigt har du dina nya torkarblad och kan byta dem. Att byta torkarblad regelbundet förbättrar sikten och underlättar för vindrutetorkarna att hålla rutan fri från regn och smuts, vilket leder till en både trevligare och mycket säkrare körupplevelse. Wipers vision är inte bara att det ska vara snabbt och enkelt att köpa sina nya torkarblad, du ska även kunna göra det från marknadens ledande tillverkare och märken. Wipers.se erbjuder märken som håller hög kvalitet och som har prisvärda produkter för dig som kund.

Wipers.se

Torkarblad är en produkt och en uppfinning som funnits i över 100 år, och utvecklingen går ständigt framåt. Material utvecklas och både vindrutetorkare och torkarblad förändras och förbättras. Vi vill hänga med i den utvecklingen. Därför vill vi erbjuda varumärken som lever upp till de krav vi bilister ska ställa på trafiksäkra och prisvärda torkarblad. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vårt koncept samt produktutbud och tar tacksamt emot förslag som kan göra oss ännu bättre.