””
Meny
Volvo XC60 torkarblad finns här

Volvo XC60 torkarblad finns här

Volvo XC60 är en av Volvos nyare bilmodeller, den lanserades 2008. XC står för cross country vilket innebär att det är en bil som du kan köra med även utanför de normala asfalterade vägarna. Volvo XC60 är en av Volvos mest säljande bilmodeller sedan 2009 och det är inte så konstigt. Den har vunnit flera pris för sin säkerhet och rankas högt i flera tester. Har du en Volvo XC60 så kan vi bara gratulera. För att du ska kunna köra så säkert som möjligt i denna stora bil så behöver du regelbundet byta ut dina torkarblad till Volvo XC60. Hos oss på Wipers kan du göra det på ett enkelt och prisvärt sätt.

Säkerheten alltid först med Volvo XC60

Oavsett om du kör på asfalterade vägar eller ute till skogs så kommer du behöva ha bra sikt. Detta gäller speciellt när det regnar och snöar, något som händer ofta i Sverige och speciellt under vinterhalvåret. För att alltid ha så bra sikt som möjligt behöver du torkarblad som fungerar väl. Du hittar flera olika torkarblad till Volvo XC60 här hos oss. Vi erbjuder flera olika varumärken i olika prisnivåer så att du alltid har valmöjligheter. Torkarblad till Volvo XC60 och även andra bilmärken måste bytas ut ofta, helst var sjätte månad. Slitna torkarblad är aldrig roligt att ha så se alltid till att dina vindrutetorkare fungerar som de ska. Om de är dåliga så bör du byta ut dessa genast.

Varför blir torkarblad till Volvo XC60 slitna?

Det är inte bara vindrutetorkare till Volvo XC60 som blir nedslitna med tiden, alla torkarblad blir det. Det beror på att flera faktorer påverkar de olika delarna av vindrutetorkarna. Gummit på torkarbladen blir slitet av beläggningar på rutan, som exempelvis is, smuts och dylikt. Salt och vägdamm kan påverka metallbladen på de traditionella vindrutetorkarna. Det kan även hända att de av någon anledning hamnar i obalans och sitter snett. Eftersom de påverkar din sikt så mycket så rekommenderas det att du byter torkarblad var sjätte månad, för din egen skull.