””
Meny
Volvo C70 vindrutetorkare och torkarblad

Volvo C70 vindrutetorkare och torkarblad

Volvo C70 är en snygg cabriolet som började tillverkas redan 1996. Med en snygg design tog den världen med storm och den har sedan dess fått gå igenom flera uppgraderingar och ansiktslyft. Har du en Volvo C70 så är det bara att gratulera. Nu kan du köpa hem dina torkarblad till Volvo C70 här hos oss på Wipers.se. Vi har flera olika varumärken för dig att välja mellan, bland annat Bosch, Champion och vårt eget varumärke Wipers.

Vindrutetorkare till Volvo C70 av hög kvalitet

Hos oss på Wipers hittar du bara torkarblad som håller hög kvalitet. Vi är noga med vilka torkarblad vi erbjuder och ser alltid till att de passar till just de bilmodellerna som vi säljer delar till. För att hitta just din bilmodell så kan du antingen knappa in bilens registreringsnummer på vår sökfunktion eller manuellt ange märke, modell och årsmodell för att hitta rätt. Alla produkter som du hittar då kommer att passa till din bil, oavsett om du söker torkarblad till Volvo C70 eller ett annat bilmärke. Beställ hos oss så får du dessutom fri frakt och snabb leverans, vi skickar iväg våra paket samma dag om du beställer innan 15:00.

Torkarblad är viktigt för alla bilar

Nya torkarblad är väldigt viktigt att ha, speciellt under vinterhalvåret i Sverige då det blir mörkt och det är mer sannolikt att det börjar snöa eller regna. Med bra torkarblad får du bättre sikt vid oväder, något som kan hjälpa dig att undvika olyckor. Gör dig själv en tjänst och kör alltid med välfungerande torkarblad i trafiken.