””
Meny
Subaru Legacy torkarblad och vindrutetorkare

Subaru Legacy torkarblad och vindrutetorkare

Subaru Legacy är en av Subarus mellanklassbilar som är populär i både Sverige och många andra länder. Precis som många andra av Subarus bilmodeller så har Subaru Legacy fyrhjulsdrift, något som passar bra på de svenska vägarna under vintern. Med nya torkarblad till din Subaru Legacy kan du utan problem köra på ett säkert sätt även när det snöar mycket.

Ta hand om dina Subaru Legacy torkarblad

Det finns många sätt att se till att torkarbladen till Subaru Legacy eller andra bilmärken håller längre. För de första så måste du se till att din ruta är så ren som möjligt. Smuts och andra typer av partiklar som ibland fastnar på rutan gör att torkarbladet slits ut på just dessa punkter. Så småningom kommer rutan inte att tvätta så bra just på det stället eftersom gummit har slitits ner. Det är då du får vattenränder på rutan. Ett annat vanligt misstag är att använda torkarbladen på rutor med is på. Detta är ett bra sätt att slitna ner torkarbladen snabbt. Skrapa alltid rutorna så bra som möjligt för att kunna skona dina torkarblad från onödig utslitning.

Enkel montering av Subaru Legacy vindrutetorkare

Vi ser till att du enkelt kan montera dina Subaru Legacy torkarblad genom att förse dig med enkla monteringsinstruktioner. Skulle du ändå ha frågor kan du kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig. När du beställer nya torkarblad till Subaru Legacy eller något annat märke så bjuder vi alltid på frakten. Köp nya torkarblad från oss på Wipers.se redan idag.