””
Meny
Subaru torkarblad till bra priser

Subaru torkarblad till bra priser

Subaru är ett japanskt företag som grundades redan i 1950-talet och som är kända för att nästan alla deras modeller har fyrhjulsdrift. Det var Subarus modell Subaru Impreza som en gång i tiden användes som grund till Saabs 9-2X. Har du en Subaru så är det här hos oss som du hittar nya torkarblad.

Nya torkarblad till Subaru och mycket mer

Hos oss på Wipers kan du hitta mängder av torkarblad till Subaru och till många andra bilmärken. Vi ser till att alla torkarblad som du vill köpa går att använda till just din bil genom vår sökfunktion. Den fungerar på ett väldigt enkelt sätt, du anger vad det är för bil du har och vi visar endast de produkter som fungerar till just den bilen. Du kan även ange registreringsnumret till bilen för ett snabbare resultat. Du kan inte bara hitta rätt torkarblad till din Subaru. Du hittar även andra typer av produkter som är bra att ha när du ska byta dina vindrutetorkare. Vi har exempelvis både isskrapor och siktförbättrare i vårt sortiment.

Tips för att ta hand om dina torkarblad till Subaru

Det finns flera bra sätt att ta hand om torkarbladen på, oavsett om det är vindrutetorkare till Subaru eller till något annat bilmärke. Först och främst så måste du se till att dina rutor är rena och, om det går, hela. Alla typer av ojämnheter, i form av till exempel smuts eller is, gör att torkarbladen slits ner. Särskilt under vintern då isen kan sitta hårt på rutan så är det viktigt att vara noggrann med isskrapan. Du kan även lyfta torkarmarna när du lämnar bilen så att de inte fastnar när du sedan ska köra iväg igen. Även om dagens torkarblad tål en hel del så är det dumt att slita ner gummit i onödan.