””
Meny
Skoda Superb torkarblad finns hos oss

Skoda Superb torkarblad finns hos oss

2001 presenterades Skoda Superb, en modell i storbilsklass som bland annat används som statslimousin i Tjeckien. Även om Skoda Superb inte nått samma popularitet i Sverige som Octavia så har den ändå rönt framgång här. Om du själv har en Skoda Superb så är det här hos oss på Wipers som du kan hitta passande torkarblad på ett enkelt och prisvärt sätt.

Många vindrutetorkare till Skoda Superb att välja mellan

Vi på Wipers har ända sedan starten fokuserat på att erbjuda våra kunder ett brett sortiment med prisvärda torkarblad som du snabbt ska kunna få hem. Idag har vi mängder av torkarblad i vårt sortiment, bland annat vindrutetorkare till Skoda Superb men även många andra bilmodeller. Dessa kan vi erbjuda till bra priser och dessutom med fri frakt. Som om inte detta vore nog så ser vi även till att du får dina produkter snabbt genom att bland annat skicka de samma dag om du beställer innan kl. 15:00. Du kan köpa andra produkter som är bra inför ditt torkarbyte till Skoda Superb, bland annat har vi siktförbättrare och isskrapor. Just isskrapor är väldigt bra att ha om du vill kunna ta hand om torkarbladen under vintern.

Så här tar du hand om torkarblad till Skoda Superb

Torkarblad blir slitna av flera olika anledningar, men om du vill att dina vindrutetorkare till din Skoda Superb ska hålla så länge som möjligt så har vi några tips som kan hjälpa till. Torkarblad blir oftast dåliga när de slits mot ojämnheter på rutan. Detta är speciellt vanligt under vintern då rutan oftast täcks av is på morgonen. Det är viktigt att inte slarva när man tar bort isen men isskraporna. Eftersom torkarbladen förmodligen redan är frusna så är risken stor att de slits ännu snabbare när de dras emot hårda isfläckar på rutan. Du kan läsa om fler tips om du trycker på ”våra torkarblad” på menyn.