””
Meny
Opel torkarblad till flera modeller

Opel torkarblad till flera modeller

Opel, detta tyska bilmärke som grundades redan 1862, är älskat av mängder av bilentusiaster världen över. Har du en Opel och letar efter torkarblad till just din Opel så kan du hitta det här hos oss på Wipers.se. Du hittar vindrutetorkare från företag som Champion, Bosch och även vårt eget varumärke Wipers.

Bra torkarblad till Opel för bra priser

När vi grundade företaget så var det med målet att förse förare över hela Sverige med möjligheten att köpa bra torkarblad för ett lika bra pris. Idag kan vi med stolthet skryta om vårt stora sortiment av torkarblad till Opel och många andra bilmärken. Vi bjuder alltid på frakten och ser till att du får dina torkarblad så fort det går, om du beställer innan kl. 15:00 så sänds de till och med samma dag! Vi ger alla våra kunder instruktioner för hur de ska ta av de gamla torkarbladen och sätta på de nya. Dessutom så finns vi alltid tillhands om det är någon som behöver hjälp eller bara undrar något. Förutom att vi ger instruktioner när det kommer till monteringen så erbjuder vi även guidning om hur du på bästa sätt kan källsortera dina gamla torkarblad på. Även detta kan du hitta på hemsidan. Som om inte detta vore nog så erbjuder vi vårt eget märke av torkarblad. På så sätt har du alltid flera olika torkarblad att välja mellan och samtliga av dessa kommer att hålla hög kvalitet.

Våra egna torkarblad till Opel

Vårt eget torkarbladsmärke heter, precis som företaget, Wipers och finns även till andra bilmodeller. Vi har lagt stor fokus på att gummit ska klara av alla sorters hårda väderförändringar som du kan stöta på. Det gäller även torkarbladens spänst och aerodynamik. Kom ihåg att du alltid måste rengöra din ruta innan du använder dina torkarblad, oavsett vilket märke av torkarblad till Opel du använder dig av.