””
Meny
Köp torkarblad och vindrutetorkare till Kia Cee’d

Köp torkarblad och vindrutetorkare till Kia Cee’d

Kia Cee’d är en av de mest populära Kia modellerna i Sverige. Den lanserades 2007 till den svenska marknaden och utsågs till årets familjebil samma år. Modifierade versioner av samma bilmodell har till och med använts i racingtävlingar. Om du har en Kia Cee’d så hittar du torkarblad och andra bra produkter här hos oss.

Bra vindrutetorkare till Kia Cee’d

När du handlar torkarblad till din Kia Cee’d från oss så kan du alltid räkna med bra priser och många alternativ att välja mellan. Vi koncentrerar oss på att erbjuda dig ett stort utbud av torkarblad, oavsett vad det är för bilmodell och årsmodell du har. Vi har torkarblad från Bosch, Champion och vårt eget Wipers-märke. Du kan även köpa andra typer av produkter som du har nytta av när du ska ta hand om eller byta dina torkarblad. Vi har bra isskarpor, pennlampor, microfiberdukar och siktförbättrare. Med dessa kan du enklare underhålla eller byta ut dina torkarblad till Kia Cee’d.

Tips för att vårda dina vindrutetorkare till Kia Cee’d

Det är rekommenderat att man byter torkarblad till Kia Cee’d, och även till många andra bilmodeller, var sjätte månad. Det beror på att de oftast börjar visa tecken på att de är slitna vid den här tidpunkten. Du kan förlänga dina torkarblads livslängd genom att ta hand om vindrutetorkarna på ett bra sätt. För att vindrutetorkarna ska fungera så bra som möjligt så måste din ruta vara så fri från beläggningar och dylikt som möjligt. Speciellt is under vintern är dåligt för torkarbladen. Använd din isskrapa ordentligt och se till att även annan smuts tas bort, som insektskross och fågelspillning. Ett tips är att även lyfta bort vindrutetorkarna när du lämnar bilen, på så sätt blir det lättare att ta bort isen när det är dags att köra och torkarbladen fryser inte fast på rutan heller.