””
Meny
Ford torkarblad och vindrutetorkare

Ford torkarblad och vindrutetorkare

Ford är den fjärde största biltillverkaren i världen och har skapat mängder av klassiska bilmodeller. Är du ute efter nya torkarblad eller vindrutetorkare till din Ford så har du kommit till det rätta stället. Hos oss på Wipers hittar du både torkarblad till Ford men även mängder av andra bilmärken. Använd dig av sökfunktionen för att hitta just din Ford-modell och köp nya torkarblad direkt. Se till att du även väljer rätt årsmodell så att du hittar produkter som passar perfekt.

Nya torkarblad och vindrutetorkare till din Ford snabbt och smidigt

Vi på Wipers har hjälpt kunder över hela Sverige med torkarblad under många år. Vi vet hur viktig denna till synes enkla detalj kan vara. Om du inte har bra torkarblad spelar det ingen roll hur bra bromsar och säkerhetssystem din Ford har, speciellt när vintern kommer och det blir både mörkt, halt och snöigt. Slitna torkarblad med ett torrt och sprött gummi utför ett dåligt jobb. Detta gör att din sikt blir sämre när det snöar eller regnar jämfört med om du skulle ha haft nya torkarblad till din Ford. Om din sikt är dålig när förutsättningarna på vägen redan är hemska så gör det att risken för att du hamnar i en olycka skjuter i höjden. Undvik att hamna i denna situation redan idag genom att beställa hem nya torkarblad eller vindrutetorkare till din Ford på en gång. Om du beställer dina torkarblad innan klockan hinner slå 15:00 så skickar vi dessa till dig samma dag! Vi bjuder på frakten.

Massor av torkarblad till Ford och många andra märken

Du kan köpa torkarblad, vindrutetorkare och många andra relevanta produkter till din Ford eller till ett annat bilvarumärke här hos oss på Wipers.se. Vi tar även vårt miljöansvar seriöst. Du kan läsa mer på hemsidan om hur du kan hjälpa till genom att exempelvis källsortera dina gamla torkarblad på rätt sätt.