””
Meny
Dacia torkarblad och vindrutetorkare

Dacia torkarblad och vindrutetorkare

Dacia är ett rumänskt bilvarumärke som enligt en undersökning från 2014 hade den högsta kundlojaliteten. Är du en lycklig ägare av en Dacia så är det bara att gratulera. Vill du ta hand om din bil på bästa möjliga sätt så gäller det att du kör säkert och alltid har bra sikt genom rutan, oavsett väder. För att ge dig själv de bästa förutsättningarna så behöver du bra torkarblad, något som vi på Wipers kan hjälpa dig med.

Gamla Dacia torkarblad och vindrutetorkare ska du byta ut

Det märks tydligt när dina torkarblad har börjat bli torra och dåliga. Först och främst så försämras torkegenskaperna, något som kan bero på att gummit har skadats eller blivit sprött. Detta gör att du får vattenränder på rutan när du använder dina vindrutetorkare. Du kan även få hela områden som vindrutetorkarna inte verkar fungera på. I vissa fall så ger gamla och dåliga torkarblad ifrån sig både ljud och vibrationer. När dina Dacia torkarblad börjar göra detta, då är det hög tid att byta ut bladen mot nya.

Köp dina torkarblad och vindrutetorkare till Dacia här

Vill du ha nya och fräscha torkarblad till din Dacia så har du många att välja mellan här hos oss. Bra torkarblad ska helt enkelt inte märkas. De fungerar effektivt och ljudlöst. Vi har många olika torkarblad som du kan välja och dessutom även andra bra produkter till torkarbladsbytet.

Nya torkarblad och vindrutetorkare till din Dacia ökar din säkerhet

Vindrutetorkarna utför ett viktigt jobb, speciellt när det regnar eller snöar hårt. Att ha bra sikt är otroligt viktigt under körningen. Det spelar ingen roll hur bra säkerhetssystem din Dacia har om du inte ser något när du kör. Öka din säkerhet med nya torkarblad och se till att du kommer hem säkert när det börjar snöa och regna kraftigt.