””
Meny
Torkarblad och vindrutetorkare till Citroen

Torkarblad och vindrutetorkare till Citroen

Du märker fort när dina torkarblad till din Citroen börjar bli gamla och slitna. Bra torkarblad märks inte ens av. Vindrutetorkarna låter inte och de får med sig all smuts, snö och regn från rutorna varje gång de sätts på. Torkarblad slits ut på olika sätt. Det är vanligt att gummit blir uttorkat eller nöts ner med tiden. Detta resulterar oftast i gnissel och vattenränder på rutorna, ibland till och med vibrationer. När de börjar bli på detta sätt så är det hög tid att köpa nya torkarblad till din Citroen.

Nya torkarblad och vindrutetorkare ökar säkerheten

Torkarbladen används bara när de behövs, men kan vara kritiska under den här tiden. Du har säkerligen kört din Citroen i dåligt väder någon gång. Speciellt under vintern så kan vägarna vara förrädiska och hala. I många områden så finns det dessutom många djur som kan springa ut framför bilen på ett oväntat sätt. Om det dessutom regnar eller snöar så kommer sikten att vara dålig. Med slitna torkarblad så blir sikten ännu sämre och risken för att du missar att se något viktigt ökar. Att köra bil med gamla torkarblad när förutsättningarna redan är dåliga är ingen trevlig upplevelse. Gör dig själv en tjänst och undvik att hamna i den här situationen genom att byta till nya och välfungerande vindrutetorkare så fort dina gamla torkarblad börjar visa tecken på att de är slitna.

Ett stort sortiment av torkarblad och vindrutetorkare

Hos oss på Wipers.se kan du hitta torkarblad, vindrutetorkare och många andra bra tillbehör till din Citroen. Vi har även många andra bilvarumärken som vi kan förse med torkarblad och dylikt. Handla allt du behöver och få de levererat snabbt och enkelt genom oss. Kom ihåg att du även kan köpa med dig tillbehör som är bra inför torkarbytet, som exempelvis siktförbättrare samt effektiva isskrapor.