””
Meny
Torkarblad och nya vindrutetorkare till BMW

Torkarblad och nya vindrutetorkare till BMW

Torkarblad är alltid viktigt att ha. Det är dessa som hjälper dig när du får smuts på rutan, när det regnar kraftigt eller när snön är framme. Faktum är att bra torkarblad är en förutsättning för att du ska kunna köra din BMW på ett säkert sätt. Det spelar ingen roll hur avancerad säkerheten i själva bilen är om du ändå inte kan se vart du kör. Att köra i mörker när det snöar eller regnar kraftigt och dessutom med dåliga och gamla torkarblad är inte bara en läskig upplevelse, det är direkt farligt för alla runt omkring dig i trafiken. När bilbesiktningen kontrollerar bilar så ger de enligt egen utsago 30 000 bilar eller mer en anmärkning på grund av dåliga vindrutetorkare. Bli inte en av dessa 30 000, byt dina torkarblad eller dina vindrutetorkare till din BMW så fort det är dags

Så här vet du att du måste köpa nya torkarblad och vindrutetorkare till din BMW?

Det är enkelt att se när det är dags att köpa nya vindrutetorkare eller nya torkarblad till din BMW eller till ett annat fordon. När torkarbladen inte torkar som de ska, det vill säga att du kan se vattenränder eller ställen som inte blir torkade, då är det dags att köpa in nya torkarblad. Hos oss på Wipers.se hittar du flera olika varumärken att välja mellan när de kommer till just torkarblad och vindrutetorkare till BMW. När du byter dina torkarblad så är det alltid bra att även rengöra rutorna i samband med bytet. Då kan du använda vår siktförbättrare för att få rena och snygga rutor.

Byt torkarblad och vindrutetorkare till BMW ofta

Det är inte bara till din BMW du måste byta torkarblad regelbundet. Alla bilar måste byta sina torkarblad ofta eftersom de påverkas av vädrets krafter. Det är oftast gummit som blir torrt eller som förlorar sin torkade förmåga efter en lång period av användning.