””
Meny
Torkarblad och vindrutetorkare till Audi A4

Torkarblad och vindrutetorkare till Audi A4

Vindrutetorkare och torkarblad behöver bytas ut regelbundet. Det beror på att regnet, snön, vägdammet och smutsen påverkar både själva vindrutetorkarna och torkarbladen. Gummit hos torkarbladen börjar exempelvis torka eller, om det har gått väldigt lång tid sen senaste bytet, gå sönder. Hur vet du att det är dags att byta vindrutetorkare då? Faktum är att du märker det ganska tydligt, både när det regnar men även när du ska spola rutan för att ta bort smuts när du kör bil. Om torkarbladen lämnar ränder, inte torkar hela vägen ut eller till och med vibrerar och låter konstigt, då är det hög tid att byta ut dina torkarblad.

Byt torkarblad och vindrutetorkare till din Audi A4 direkt

Det finns flera goda anledningar till att byta torkarbladen till din Audi A4 ofta. Precis som för många andra fordon så används de oftast oavsett vad det är för väder. Vi har alla kört bil när de har snöat eller regnat kraftigt. Att köra bil med dåliga torkarblad i dessa typer av oväder är inget att rekommendera. Slitna och gamla torkarblad kan försämra din sikt om de inte gör sitt jobb ordentligt, något som ökar risken att du är med om en olycka. Känner du att det är dags att byta torkarblad eller hela vindrutetorkare till din Audi A4 så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har nämligen flera alternativ för dig att välja mellan.

Snabb leverans av nya torkarblad och vindrutetorkare till Audi A4.

Vi på Wipers.se har sedan 2009 försett mängder av bilister med nya torkarblad och vindrutetorkare, samt många andra produkter som är bra att ha vid bytet. Du hittar exempelvis både microfiberdukar, nya isskrapor och till och med siktförbättrare hos oss. Vi levererar dina nya torkarblad snabbt så att du kan byta de så fort de går.